8 redenen waarom je zou moeten investeren in een bedrijfsfilm

Je krijgt een PDF met daarin 8 redenen waarom een bedrijfsfilm een goede investering is voor jouw bedrijf. Vul simpelweg je naam en e-mail in en je kan de PDF direct gratis downloaden.

Geen zorgen, we gaan je niet spammen 😉

Simac

Kom erachter wat de kracht van video is voor jouw bedrijf

Tegenwoordig is visuele marketing veel belangrijker geworden dan marketing aan de hand van tekst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s en filmpjes die via allerlei verschillende platformen verspreid worden. Zo heb je onder andere YouTube, Instagram en TikTok waarbij het écht draait om de beelden, en niet om de teksten.

Als jij als bedrijf je verhaal zo effectief mogelijk wil overbrengen op de potentiële kant, dan zul je dus gebruik moeten maken van visuele communicatie. Een van de beste manieren om dit te doen is via een bedrijfsfilm. Hiermee kan je namelijk in een paar minuten tijd je bedrijf van binnen en buiten laten zien. Daarnaast kan je deze content op allerlei verschillende platformen kwijt.

Dat video interessant gevonden wordt begon al in de jaren 60 met een zwart-wit tv en bioscoop. Fast forward naar de 21e eeuw en we kijken nog steeds tv en we bezoeken nog steeds graag de bioscoop. Hmm… dat zegt toch wel iets. Dat is de kracht van beeld en verhalen.

Maar toch is er ook een hoop veranderd! Er zijn veel meer kanalen bijgekomen en de techniek en kwaliteit zijn natuurlijk enorm verbeterd. Daarnaast zien we een verschuiving naar andere platformen waarop we video kijken. De televisiezenders maken plaats voor online kanalen als Netflix, YouTube en Videoland. Daarnaast worden er tegenwoordig ook veel bedrijfsfilms gemaakt om extra naamsbekendheid te creëren.

Twijfel je nog erover of het inzetten van een bedrijfsfilm een goed idee is? Deze acht redenen vertellen je waarom je zou moeten investeren in het laten maken van een bedrijfsfilm.

Kom erachter wat de kracht van video is voor jouw bedrijf.

Doe er je voordeel mee!

Met vriendelijke groet,

Jim Plaum
Mede-eigenaar bij Tocomfy